Рішення ради
УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
П'ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від «16» грудня 2011р. № 6 м. Старокостянтинів

 
На виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності», «Податкового кодексу України», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
вирішила:
1. Встановити фіксовані ставки єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність з розрахунку на календарний місяць:
1.1 для першої групи фізичних осіб – підприємців у відсотках до розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року згідно з додатком 1;
1.2 для другої групи фізичних осіб – підприємців у відсотках до розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року згідно з додатком 2.

2. П. 3 рішення 8 сесії міської ради від 8 липня 2011 року №20 «Про встановлення місцевих податків і зборів та затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на 2012 рік» визнати таким, що втратив чинність.

3. Рішення набуває чинності з 1 січня 2012 року.

 

 

Міський голова Микола Мельничук

Поділитися

Завантажити:
Download this file (15_6.doc)15_6.doc[додаток]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.