Рішення виконкому
УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «10» листопада  2011р.    № 515                                                      м. Старокостянтинів

На виконання вимог ст. 33, 34, 35, 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 18 червня 1999 року та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.1994 року №377 «Про затвердження Положення про військовий облік військовозобов’язаних і призовників», з метою покращення якості кількісного обліку працюючих і заброньованих військовозобов’язаних за підприємствами, установами, організаціями в 2012 році та керуючись п.2 ст.36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:1. Інформацію завідувача відділу оборонно-мобілізаційної, режимно-секретної роботи та зв’язку з правоохоронними органами Стадніка В.П. про стан військового обліку військовозобов’язаних на підприємствах, установах, організаціях м. Старокостянтинова в  2011 році взяти до відома.
2. Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності привести військовий облік військовозобов’язаних в суворій відповідності до Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» - 1999 року (ст. 33, 34, 35, 38), Постанови Кабінету Міністрів №377 – 1994 року, наказу МО України №324 від 09.06.2006 року та письмово доповісти на ім’я міського голови та військового комісара до 31 грудня 2011 року.
3.Головному лікарю району спільно з райвійськкоматом спланувати і провести медичне переосвідчення військовозобов’язаних, призначених до аеромобільних військ, на посади продовольчої служби, військового харчування.
4. Керівникам підприємств, організацій, установ міста:
4.1 подати в райвійськкомат витяги з наказів про призначення відповідальних осіб за ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних на 2012 рік до 31 грудня 2011 року. (Інформувати 
райвійськкомат про переміщення і звільнення працівників відповідальних за військовий облік);
4.2 організувати дієвий контроль за своєчасністю подання в райвійськкомат доповідей по військово-обліковій роботі, списків на військовозобов’язаних, в яких відбулися зміни в облікових даних (щомісячно до 25 числа);
4.3 провести перебронювання військовозобов’язаних згідно переліків затверджених Міжвідомчою комісією з питань бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнного часу (Постанова Міжвідомчої комісії №1 від 22 травня 1996 року) в термін до 23 грудня 2011 року.
5. Начальнику Старокостянтинівської ЖЕК провести звірку первинного обліку з домовими книгами (картками реєстрації, а також з фактичною наявністю військовозобов’язаних шляхом подвірного обходу) – січень 2012 року.
6. Районному відділу реєстрації актів цивільного стану, органам дізнання та попереднього слідства подавати інформацію в райвійськкомат стосовно військовозобов’язаних, які змінили прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, засуджені або перебувають під слідством до 25 числа кожного місяця.
7. Керівникам створених підприємств усіх форм власності установ, організацій в десятиденний строк інформувати райвійськкомат про їх створення, забезпечити необхідною документацією і бланками по військовому обліку військовозобов’язаних.
8. Заступнику об’єднаного районного військового комісара відпрацювати графік звірки облікових карток райвійськкомату з картками форми Т-2 підприємств, організацій, установ, а також графік перевірки ведення військового обліку на підприємствах, організаціях, установах до 25 листопада 2011 року.
9. Районному військовому комісару про всі порушення ведення військового обліку на підприємствах, організаціях, установах доповідати на ім’я міського голови негайно, письмово.
10. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, військового комісара Старокостянтинівсько-Красилівського об’єднаного районного військового комісаріату О.І. Гандзюка.    Міський голова                        М.Мельничук

 
Міський голова                                                                                                                                   Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.