Проєкти

Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

Про надання дозволу комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради на отримання кредиту

  Розглянувши звернення комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 18 вересня 2023 року за               № 62/5804-23/2023, керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України,  статтею  26  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради (код за ЄДРПОУ 14151464):

1.1. укласти кредитний договір з АТ «Укрексімбанк» на придбання екскаватора-навантажувача JCB 4CX SITEMASTER з навісним обладнанням на суму кредиту не більше 5 650 000 (п’ять мільйонів шістсот п’ятдесят тисяч) гривень  на таких умовах:

розмір авансового платежу – 20 %, але не більше 30 % від вартості майна;

строк  кредиту -   60 місяців від дати підписання кредитної угоди;

комісійна винагорода за надання кредиту у розмірі не більше 0,75% від суми кредиту, разово;

забезпечення – майно, що буде придбано за рахунок кредиту;

відсоткова ставка:

базова відсоткова ставка – Індекс UIRD (три місяці) плюс дев’ять процентних пунктів, але не більше 30 % річних;

компенсаційна відсоткова ставка - 7 % річних.

1. 2. укласти договір страхування майна, що  буде придбано за рахунок кредиту;

1.3. укласти договір застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту.

2. Уповноважити:

 директора комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради  Олександра ДУШЕНКА  на  підписання   кредитного договору, договору страхування майна, що буде придбано за рахунок кредиту, договору застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту та інших необхідних документів для  оформлення цих договорів та всієї процедури одержання кредиту.

3. Визначити, що Старокостянтинівська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади коштів у розмірі та у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.

4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) забезпечити фінансування комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради на весь строк кредиту, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх зобов’язань за кредитним договором, що буде укладений з АТ «Укрексімбанк».

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

 Про затвердження програм діяльності

та розвитку підприємств комунальної власності

Старокостянтинівської міської територіальної громади

 на 2024 – 2026 роки

Відповідно до статтей 20, 90, 91 Бюджетного Кодексу України та керуючись пунктом 22 частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:
          
        1. Затвердити  Програму діяльності та розвитку комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради на  2024-2026 роки (додається).

2. Затвердити  Програму діяльності та розвитку комунального підприємства «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

3. Затвердити  Програму діяльності та розвитку комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

4. Затвердити  Програму діяльності та  розвитку малого комунального підприємства «Міськсвітло»  Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

5. Затвердити  Програму діяльності та  розвитку комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради на 2024-2026 роки (додається).

6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА)  забезпечити  фінансування програм в межах коштів, передбачених бюджетом Старокостянтинівської міської територіальної громади  на відповідний рік реалізації програми.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради

Розглянувши лист комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»  Старокостянтинівської міської ради, який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 08 листопада 2023 року за № 62/6965-23/2023,  з метою упорядкування видів економічної діяльності комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал»  Старокостянтинівської міської ради, керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статтями 57, 78 Господарського кодексу України, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до видів економічної діяльності комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, додавши види діяльності у відповідності до Класифікації видів економічної діяльності  ДК 009:2010 Національного класифікатора України, прийнятого наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010  № 457:

47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами;

49.41 Вантажний автомобільний транспорт;

68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого  нерухомого майна;

71.12 Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах;

43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування;

42.21 Будівництво трудопроводів;

77.39  Надання в оренду інших машин, устатковання та товарів, н.в.і.у.;

82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у.

2. Комунальному підприємству  водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради  (Ігор МОРОЗ) забезпечити державну реєстрацію змін до відомостей про підприємство, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в порядку, установленому чинним законодавством України.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Про затвердження Статуту комунального підприємства комбінату комунальних підприємств 

Старокостянтинівської міської ради

у новій редакції

Розглянувши листи комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради, які зареєстровані у виконавчому комітеті міської ради 26 вересня 2023 року за № 63/6001-23/2023,  10 листопада 2023 року за № 62/7032-23/2023, рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 30 листопада 2023 року № 455, керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статтями 57, 78 Господарського кодексу України, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Збільшити Статутний капітал комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради на 900000 (дев'ятсот тисяч) гривень 00 копійок.

2. Внести зміни до видів економічної діяльності комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, додавши види діяльності у відповідності до Класифікації видів економічної діяльності  ДК 009:2010 Національного класифікатора України, прийнятого наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010  № 457:

25.11 Виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій;

47.52 Роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах;

46.69 Оптова торгівля іншими машинами й устаткуванням;

46.76 Оптова торгівля іншими проміжними продуктами;

47.78 Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах;

46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту;

43.12 Підготовчі роботи на будівельному майданчику;

43.34 Малярні роботи та скління;

43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування;

47.19 Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах;

52.29 Інша допоміжна діяльність у галузі транспорту;

46.74 Оптова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткованням і приладдям до нього;

46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням;

46.15 Діяльність посередників у торгівлі меблями, господарськими товарами, залізними та іншими металевими виробами;

47.54 Роздрібна торгівля побутовими електротоварами в спеціалізованих

магазинах;

46.47 Оптова торгівля меблями, килимами й освітлювальним приладдям;

43.39 Інші роботи із завершення будівництва;

43.31 Штукатурні роботи;

46.90 Неспеціалізована оптова торгівля;

43.91 Покрівельні роботи;

47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами;

47.59 Роздрібна торгівля меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому в спеціалізованих магазинах;

41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель;

43.99 Інші спеціалізовані будівельні роботи, н.в.і.у.;

46.49 Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення;

46.13 Діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними

 матеріалами та санітарно-технічними виробами;

43.21 Електромонтажні роботи;         

43.32 Установлення столярних виробів.

3. Затвердити Статут комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради в новій редакції  згідно з додатком.

4. Надати повноваження на підписання Статуту начальнику комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради Миколі СІКОРІ.

5. Комунальному підприємству  комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради  (Микола СІКОРА) забезпечити державну реєстрацію Статуту в новій редакції та змін до відомостей про підприємство, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в порядку, установленому чинним законодавством України.

6. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 25 листопада 2022 року № 14/15/VIIІ «Про затвердження Статуту комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради у новій редакції».

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Про затвердження Статуту комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради  у новій редакції

Розглянувши лист комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради, який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 22 листопада 2023 року за    № 62/7249-23/2023, рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від __  грудня  2023 року № ___,  керуючись статтями 57, 78 Господарського Кодексу України, статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Збільшити Статутний капітал комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради на 13400000 гривень 00 копійок.
  2. Внести зміни до видів економічної діяльності комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, додавши види діяльності у відповідності до Класифікації видів економічної діяльності ДК 009:2010 Національного класифікатора України, прийнятого наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010  № 457:

35.11 Виробництво електроенергії,

35.12 Передача електроенергії,

35.13 Розподілення електроенергії,

35.14 Торгівля електроенергією,

36.00 Забір, очищення та постачання води,

43.21 Електромонтажні роботи,

47.99 Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами,

77.39 Надання в оренду інших машин, устаткування та товарів, н.в.і.у.

  1. Затвердити Статут комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради у новій редакції (додається).
  2. Надати повноваження на підписання Статуту директору комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради Олександру ДУШЕНКУ.

6. Комунальному підприємству  по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради  (Олександр ДУШЕНКО) забезпечити державну реєстрацію Статуту в новій редакції та змін до відомостей про підприємство, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в порядку, установленому чинним законодавством України.

7.Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 рішення міської ради від 03 березня 2023 року  № 16/17/VIIІ «Про затвердження Статуту комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради у новій редакції».

Міський голова                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК

Про діяльність комунальних підприємств

Старокостянтинівської міської ради

за 2022 рік та 9 місяців 2023 року

Заслухавши інформацію директора комунального підприємства «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради Віктора ТАЩУКА та начальника комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради  Миколи СІКОРИ про діяльність підприємств за 2022 та 9 місяців  2023 року, керуючись  статтею 26  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

 ВИРІШИЛА:

1. Інформацію директора  комунального підприємства «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради Віктора ТАЩУКА про діяльність комунального підприємства  «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради за 2022 рік та 9 місяців   2023 року взяти до відома.

2. Інформацію начальника комунального підприємства  комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради Миколи СІКОРИ про діяльність комунального підприємства  комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради за 2022 рік та 9 місяців  2023 року взяти до відома.

Міський голова                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК

Про надання дозволу комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради на отримання кредиту

  Розглянувши звернення комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 18 вересня 2023 року за               № 62/5804-23/2023, керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України,  статтею  26  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради (код за ЄДРПОУ 14151464):

1.1. укласти кредитний договір з АТ «Укрексімбанк» на придбання екскаватора-навантажувача JCB 4CX SITEMASTER з навісним обладнанням на суму кредиту не більше 5 650 000 (п’ять мільйонів шістсот п’ятдесят тисяч) гривень  на таких умовах:

розмір авансового платежу – 20 %, але не більше 30 % від вартості майна;

строк  кредиту -   60 місяців від дати підписання кредитної угоди;

комісійна винагорода за надання кредиту у розмірі не більше 0,75% від суми кредиту, разово;

забезпечення – майно, що буде придбано за рахунок кредиту;

відсоткова ставка:

базова відсоткова ставка – Індекс UIRD (три місяці) плюс дев’ять процентних пунктів, але не більше 30 % річних;

компенсаційна відсоткова ставка - 7 % річних.

1. 2. укласти договір страхування майна, що  буде придбано за рахунок кредиту;

1.3. укласти договір застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту.

2. Уповноважити:

 директора комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради  Олександра ДУШЕНКА  на  підписання   кредитного договору, договору страхування майна, що буде придбано за рахунок кредиту, договору застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту та інших необхідних документів для  оформлення цих договорів та всієї процедури одержання кредиту.

3. Визначити, що Старокостянтинівська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади коштів у розмірі та у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.

4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) забезпечити фінансування комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради на весь строк кредиту, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх зобов’язань за кредитним договором, що буде укладений з АТ «Укрексімбанк».

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Про передачу функцій замовника
будівництва

З метою реалізації проєкту «Реконструкція каналізаційних очисних споруд потужністю 5000 м3/добу м. Старокостянтинів Хмельницької області. (Коригування. Збільшення потужності до 12000 м3/добу)» та забезпечення ефективного управління, стабільного функціонування і недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на об’єкті комунального господарства, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної документації», статтями 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити замовником будівництва за проєктом «Реконструкція каналізаційних очисних споруд потужністю 5000 м3/добу м. Старокостянтинів Хмельницької області. (Коригування. Збільшення потужності до 12000 м3/добу)» комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради.
  2. Державному підприємству «Державний будівельний комбінат управління справами Апарату Верховної Ради України» (ідентифікаційний код 21586524) передати комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради  (ідентифікаційний код  02092644):

функції замовника будівництва за проєктом «Реконструкція каналізаційних очисних споруд потужністю 5000 м3/добу м. Старокостянтинів Хмельницької області. (Коригування. Збільшення потужності до 12000 м3/добу)»;

затверджену в установленому порядку проєктну документацію;

придбане устаткування та інші понесені витрати, які акумулювалися протягом будівництва на загальну суму 101614952,52 грн з підтвердженими актами виконаних робіт;

бухгалтерську, договірну  документацію та іншу інформацію, яка є важливою для виконання функцій замовника.

  1. Комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради (Ігор МОРОЗ) здійснити прийом майна, визначеного пунктом 2 цього рішення, в установленому законодавством порядку.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради

у новій редакції

Розглянувши лист Старокостянтинівської житлово-експлуатаційної контори,  який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 12 вересня 2023 року за № 62/5671-23/2023, рішення виконавчого комітету міської ради від __  вересня 2023 року № _______, керуючись  рішенням Старокостянтинівської міської ради від 11 березня 2020 року  № 17/40/VII  «Про затвердження Типового статуту комунального підприємства Старокостянтинівської міської ради», статтями 57,  78 Господарського Кодексу України, статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити назву підприємства «Старокостянтинівська житлово-експлуатаційна контора» на «Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради».
  2. Збільшити статутний капітал комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської на 972 866 грн 33 коп.
  3. Затвердити Статут комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради у новій редакції згідно з додатком.

4. Надати повноваження на підписання Статуту керівнику комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради Олександру ДЕНЕЗІ.

5. Керівнику комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна компанія» Старокостянтинівської міської ради Олександру ДЕНЕЗІ  провести державну реєстрацію Статуту в порядку, передбаченому чинним законодавством.

6. Визнати такими, що втратили чинність п. 1, 2 рішення міської ради від 24 травня 2019 року № 31/34/VII «Про затвердження Статуту Старокостянтинівської житлово-експлуатаційної контори у новій редакції».

Міський голова                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК

Про внесення змін до рішення міської ради

від 28 грудня  2020 року № 6/2/VIII

Розглянувши звернення комунального підприємства водопровідно – каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 30 серпня 2023 року за №  62/5430-23/2023, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

Внести  до рішення міської ради від 28 грудня 2020 року № 6/2/VIII «Про затвердження програм діяльності та розвитку підприємств комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» такі зміни:

пункт 7 «Заходи до Програми діяльності та розвитку комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» на 2021-2023 роки» Програми діяльності та розвитку комунального підприємства водопровідно – каналізаційного господарства  «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради на 2021 – 2023 роки, затверджених зазначеним рішенням, викласти у новій редакції згідно з додатком.

 

 

 

Міський голова                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК

Сторінка 1 із 4

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.