Регіональний центр раннього розвитку дитини

Свято Миколая - це з дитинства улюблений й чарівний день, наповнений світлом спільної радості, душевного тепла і надії, очікуванням дива. В цей день і діти, і дорослі чекають на казку, на приємні сюрпризи та несподіванки. І вони не оминули Регіональний Центр раннього розвитку дитини – святкування свята Святого Миколая в цьому році було незвичним.
З самісінького ранку 19 грудня в Центрі панувала атмосфера святкового очікування. Святий Миколай прийшов до сімей Центру та запрошених гостей з дарунками і вітаннями, з хороводами та величальними піснями, створюючи теплу атмосферу незамінної уваги та живого спілкування.
Але самою визначальною подією дня стала прем’єра театральної вистави «Теремок», яку представив Дитячий театр Сімейного клубу Регіонального Центру раннього розвитку дитини, що так успішно розпочав свою діяльність в нашому місті.
Вистава, до якої так довго готувалися великі та маленькі артисти, справила на всіх незабутнє враження.
Ось звучить ніжна мелодія і на імпровізованій сцені з’являється справжня фея, яка запрошує всіх присутніх у чарівну казку. По черзі перед враженими, як маленькими так і дорослими глядачами виходять, вистрибують, вилітають, вибігають на сцену герої імпровізованої казки: Мишка – Господарочка, Метелик – Червоні крильця, Жабенята – Стрибунці, Лякливий Зайчик, Лисичка – Примадонна, Вовчик – Панібрат, Ведмідь – Медолюб і маленькі бджілки-пустуни, вихід яких до сліз розвеселив усіх. Актори не просто грали, вони проживали свої ролі так, що всі присутні відчували себе учасниками цього чарівного дійства, переконуючись у справжності побаченого. Вистава справді була надзвичайно чудовою, починаючи з виступів маленьких артистів, яким ледве виповнилося півтора рочку і їхніх батьків, закінчуючи сміливими декораціями, яскравими костюмами і, звичайно, неперевершеним музичним оформленням. Всі актори, а це і теперішні учні Центру, і випускники, і мами, і тата дуже переконливо і артистично виконували всі свої ролі, адже вони так довго і ретельно тренувалися.
Виставу прийшлося проводити двічі, адже маленька зала Центру має лише п’ятдесят посадочних місць. І хоча не всі з 90 сімей, що навчаються в РЦРРД, змогли бути присутніми на святкуванні і багатьом прийшлось вистояти, тому що присутніми були не тільки дітки з мамами, а й татусі, бабусі, сестрички та братики, всі залишилися задоволені побаченим та кожна сім’я отримала солодкий подарунок від міського голови для слухняних маленьких старокостянтинівців. Судячи з того, що всі присутні на святі діти із задоволенням смакували солодощами, - вони добре поводилися цього року.
Що ж, свято скінчилося, адже все прекрасне рано чи пізно закінчується, але Новорічні дива тривають. Хочеться від усієї душі щиро подякувати за виставу, яку Сімейний клуб подарував нашим сім’ям і побажати йому подальшого процвітання, його учасникам творчого натхнення та міцного здоров’я.
А всіх старокостянтинівців можемо запевнити, на вас в РЦРРД чекає ще багато сюрпризів!
 

alt

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.