Регіональний центр раннього розвитку дитини

 

Сучасні технології відкривають перед людиною безліч можливостей. Сьогодні можна через мережу Інтернет замовити послуги та товари, оплатити рахунки та отримати консультацію. Проте засилля телебачення та комп’ютеру забирає у людей важливу частину їхнього життя – ту частину, яку раніше вони присвячували сім’ї.

Подружнє спілкування може сприяти покращенню або, навпаки, погіршенню стосунків. Це, власне, стосується не тільки подружнього, а й будь-якого іншого спілкування.

Нещодавно в РЦРРД проводився семінар-тренінг для батьків «Вирішення конфліктних ситуацій у родині», метою якого було надати сім’ям досвід вирішення конфліктних ситуацій за допомогою ефективних та адекватних способів спілкування.

 В тісній дружній атмосфері учасники тренінгу намагались знайти відповіді на важливі питання, ділились досвідом, отримували корисні поради спеціалістів щодо вирішення конфліктів з членами сім’ї.

Далеко не кожна сім’я в нашому місті може звернутись до психолога з приводу вирішення певних питань. В РЦРРД батьки мають таку можливість – окрім лекційних занять,тренінгів, клубів спілкування, відеолекторіїв та круглих столів для всіх бажаючих проводяться індивідуальні консультації з психології, медицини та педагогіки та надаються послуги інформаційної бази. Тож запрошуємо  до співпраці у нашій головній задачі – вихованні майбутнього покоління.

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.