Головна

   Кожна дитина – це продовження найвеличнішого дива у Всесвіті! Як тепло стає на душі, коли в очах дітей бачимо вогники щастя. У дітей, сім»ї, яких опинились у складних життєвих обставинах ці вогники щастя з»являються не так часто. Діти, які здавалося б у свої роки повинні жити безтурботним життям, вже знають як вирішувати дорослі проблеми. Та все одно, їх віра у маленькі дива не згасла!
    Щороку в перший літній день відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і одвічної надії, який покликаний привернути увагу дорослих до проблем дітей, відвернути молоде покоління від безлічі небезпек, які підстерігають їх в «дорослому світі». У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинна стати одним з найголовніших наших обов»язків. Ось і у нашому княжому місті живуть люди з великими і добрими серцями, яким не байдужа доля дітей. Так спеціалістами міського центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді була організована акція «Щасливий світ дитинства »,  Завдяки Івану Володимировичу Антонюку та його дружині Олени Іванівні, які уже котрий рік поспіль відчиняють  двері свого ресторану «Мореман» для діток, у яких дитинство не завжди кольорове.  Так сорок дітей потрапили у чарівний світ, де мали змогу зустрітись з артистами, казковими героями, порозважатись та скуштувати смачний обід.
   Небайдужий до дитячих доль приватний підприємець депутат міської ради Возний Олександр Іванович. За його сприяння 50 дітей безкоштовно відвідали цирк «Грузія».
    З давніх-давен вважалося закономірно допомогти знедоленому, нещасному, поділитись шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість і немічність, заступитись за беззахисного і скривдженого. Я дякую жителям міста, які дарують одяг, бувший у вжитку для сімей, які цього потребують. Інколи звичайне платтячко чи кофтинка може змінити настрій людині.
    Акція стала підтвердженням того, що у нашому місті живуть люди з великими та добрими серцями, а молодь вчиться не стояти осторонь чужої біди і у всіх благодійників нехай буде так, як говориться у народному прислів»ї: «Хто людям добра бажає, той і собі має»

 

 



Директор міського центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді
Чепелюк Наталія Анатоліївна

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.