Головна

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Дня охорони праці в місті.
Відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006 "Про День охорони праці" щорічно 28 квітня відзначається День охорони праці. У 2017 році День охорони праці відначатиметься під девізом: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».
З метою організації та проведення Дня охорони праці у місті утворений Організаційний комітет. До його складу увійшли представники виконавчого комітету міської ради та його структурних підрозділів, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Старокостянтинівському районі та представники засобів масової інформації міста. На засіданні Організаційного комітету, що відбулося 7 квітня під головуванням заступника міського голови Камінської В.К., розглянуто плани заходів та звернення Оргкомітету до роботодавців, профспілок, керівників і працівників підприємств, установ та організацій міста різних форм власності та господарювання.
У рамках заходів, запланованих Організаційним комітетом, проводитимуться тематичні колегії та зустрічі з трудовими колективами на тему: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». Планується проведення відкритих уроків для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та учнів Старокостянтинівського професійного ліцею, вшанування пам'яті загиблих на виробництві та ін. Разом з тим, у закладах освіти міста планується провести виставку дитячих малюнків на тему: «Охорона праці очима дітей». Підсумком проведених заходів стане нагородження кращих працівників підприємств у сфері охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні.
За результатами засідання члени Оргкомітету прийняли за основу проект плану заходів.

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.