26 квітня 2017 року о 10.00 відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів з нагоди відзначення 31-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.
Мітинг відбувся на території Меморіального Комплексу біля пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС.
У ньому взяли участь представники виконавчого комітету міської ради, районної влади, ГО «Союз Чорнобиль України», громадськість, духовенство. Була проведена спільна панахида християнських конфесій міста.

На мітингу виступив секретар міської ради Олександр Степанишин. Він висловив велику вдячність та засвідчив нашу шану за героїзм та самовідданість учасникам ліквідації наслідців аварії на ЧАЕС, які ціною власного життя та здоровя без вагань та роздумів ліквідовували наслідки аварії. Ліквідаторам аварії на ЧАЕС було вручено грамоти виконавчого комітету міської ради та цінні дарунки.
Від громадської організації «Союз Чорнобиль України» виступив Віталій Нижник. Він у своєму виступі подякував за надану допомогу з боку міської влади чорнобильцям та їх родинам, разом з тим, наголосив на необхідності відновлення повноцінної державної підтримки ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих чорнобильців. Також прозвучала літературно-музична композиція від вихованців центру дитячо-юнацької творчості.

 

 



 

 


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися