Головна

22 червня 2017 року о 10.00 год. делегації підприємств, установ та організацій міста прийняли участь у меморіальному заході - покладанні квітів до братської могили (Меморіальний комплекс).

У своєму виступі перший заступник міського голови Володимир Богачук зазначив, що трагічні події того часу призвели до величезних людських втрат, матеріальних ресурсів, які були непоправними. Ми схиляємо голови перед святою пам’яттю полеглих воїнів, одночасно віддаючи шану живим учасникам тепер уже далекої війни, які своїм подвигом, самовідданою працею забезпечили Перемогу. Подвиг наших земляків у боротьбі з фашистськими загарбниками став взірцем для патріотів України, які сьогодні гідно відстоюють єдність та незалежність нашої держави
Хвилиною мовчання вшановано пам’ять про полеглих бійців.

Духовенством різних конфесій проведено панахиду за українцями, які загинули у Другій світовій війні та за тими, хто віддав своє життя у боротьбі за незалежність України.

Делегацією міської ради в складі заступника міського голови Тетяни Бондарчук, радника міського голови Юрія Мудрика та директора міського будинку культури Діани Клепацької було покладено квіти до братських могил на території міста.


Відповідно до Указу Президента України від 17.11.2000 року № 1245/2000 «Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні», з метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час війни 1941 – 1945 років, їх подвигу та жертовності у нашій державі щорічно 22 червня відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.