23 серпня 2017 р. о 9.00 год. біля приміщення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулася церемонія підняння Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України.  

У заході взяли участь: керівництво міста на чолі з міським головою Миколою Мельничуком, депутати міської ради та члени виконавчого комітету, посадові особи виконавчих органів міської ради, військовослужбовці гарнізону-учасники АТО, працівники освіти, працівники комунальних підприємств, громадськість.

Міським головою разом з вихованкою дошкільного навчального закладу №7 "Золотий ключик" урочисто піднято Державний Прапор України.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Мельничук. Під час виступу було звернуто увагу присутніх на історичні приклади мужності українських патріотів, на високий рівень поваги до національних символів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх полеглих захисників незалежності та Українського Державного Прапора.

Під час проведення заходу виступив дитячий колектив ДНЗ № 8 «Калинонька», народно-аматорський хор «Доброслав», муніципальних духовий оркестр.

Після завершення церемонії відбулося покладання живих квітів до монументів в пам’ять про полеглих за незалежність і територіальну цілісність України:  до панно «Вічно в пам’яті нашій» на території Меморіального комплексу, до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, а також до могил полеглих бійців в зоні АТО та могили Героя України, Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука на міському кладовищі.

Міський голова Микола Мельничук вручив Державні Прапори України усім родинам загиблих захисників незалежності та родині Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука. Він зазначив, що саме їх сини та чоловіки, які героїчно віддали своє життя за Україну, її незалежність і територіальну цілісність, як ніхто інший знали високу ціну Державного синьо-жовтого Прапора.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися