Головна

 

 Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

    Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового навчального року!
    Сьогодні одне з по-справжньому всенародних свят, бо ж свого часу кожен із нас навчався у школі, у кожного були улюблені вчителі, хороші шкільні друзі. Пам’ять зберігає згадку про хвилюючу мить урочистості Першого дзвінка й щемку радість випускного вечора.
   Для тих, хто йде до школи вперше, – це особливе свято. Хай же  збагатяться вони справді глибокими й потрібними  знаннями. Хай стануть успішними в школярстві і в подальшому житті.
   Ми  прагнемо, щоб наші діти опанували основи знань, щоб відбулися як особистості, які впевнено почуватимуться не лише у школі, але й у дорослому житті, відстоюватимуть власні погляди, будуть рішучими у досягненні життєвої мети. Тож, дорогі діти, учітеся, щоб знати, діяти, завжди крокувати в ногу з життям і перемагати у найскладніших ситуаціях. Щасти вам на широкій життєвій дорозі!
   Сердечні вітання учителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їхня мудрість і великодушність залишається з учнями  на все життя. Упевнений, що зерна вашої науки, шановні освітяни, дадуть добрі сходи.
У цей день всім учням, учителям, вихователям, батькам щиро зичу миру, добра, благополуччя. Нехай цей навчальний рік відкриє нові горизонти й можливості, стане щасливим часом здійснення всіх планів, задумів і мрій.

З повагою,міський голова                                                               Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.