808 6

 

Дорогі старокостянтинівці!
Шановні гості міста!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто вітаю вас з Днем Старокостянтинова – міста, у якому для кожного з нас починається Україна, де ми черпаємо енергію творення і добра, де ми живемо, навчаємося, працюємо, де ростуть наші діти, де ми з вами спільно своєю щоденною працею дбаємо про розвиток і добробут нашої громади, аби наше місто ставало кращим, комфортнішим, успішнішим.

Наш Старокостянтинів – місто старовинне, багате історичними подіями та культурним надбанням, йому судилося пройти крізь чимало випробувань та стати відомим. Але для його мешканців завше незмінними залишалися любов до отчого краю, прагнення довголіття для своїх батьків, щастя для дітей та щоб небо над рідною Україною було мирним.

На східних кордонах нашої держави від ворожих зазіхань на незалежність і територіальну цілісність України боронять сьогодення та майбутнє мужні українські захисники, серед яких і чимало земляків-старокостянтинівців. У серці кожного з нас палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти нашим воїнам. Громада міста, волонтери невтомно підтримують наших військовослужбовців, надаючи матеріальну та моральну допомогу. Щиро дякую вам, дорогі земляки, волонтери, небайдужі старокостянтинівці, за вашу активність та готовність у скрутну годину простягнути руку підтримки. Свято вірю: ми зуміємо відстояти і відродити неньку-Україну – вільну, неподільну і святу!

Шануючи власну історію, поважаючи ратні й трудові подвиги своїх земляків, ми закладаємо міцний підмурівок для нових здобутків і досягнень на благо рідного краю, запорукою котрих є ваша, дорогі старокостянтинівці, натхненна праця й палка любов до свого міста. Не зважаючи на поважний вік, Старокостянтинів молоде й перспективне місто з міцними демократичними традиціями та гідне європейського майбутнього. Останнім часом у місті проходять помітні соціально-економічні зрушення, триває структурна модернізація підприємств, залучаються інвестиції та розвивається бізнес, ведеться благоустрій і розвиток інфраструктури. Я вдячний усім вам, дорогі мої земляки, за небайдужість, за прагнення змін на краще, за любов та вірність рідній землі, а все це є запорукою добрих починань і сміливих задумів залишити прийдешнім поколінням гідну спадщину. Упевнений, лише великою родиною – а саме такою і є наша старокостянтинівська громада – ми здатні на великі звершення!

Зі святом вас, дорогі мої старокостянтинівці! Добра вам і щастя, здоров’я і наснаги, щирості й оптимізму, добробуту й благополуччя у нашому древньому і молодому славному Старокостянтинові.

Світлої тобі долі, рідне місто!

Миру та злагоди тобі, Україно!

 

З повагою, міський голова                                         Микола Мельничук

 

Поділитися