13 жовтня 2017 року о 14.00 год. в 42 Гарнізонному будинку офіцерів відбулися урочистості та концерт з нагоди відзначення Дня Захисника України за участю керівництва міста, військовослужбовців, громадськості, духовенства.

Під час урочистих заходів з вітальним словом виступив міський голова Микола Мельничук. У своєму виступі він привітав військовослужбовців з патріотичним Державним Святом та нагадав про славні традиції захисту Вітчизни від козацьких часів до періоду збройного спротиву у роки Другої світової війни вояків Української Повстанської Армії, яка остаточно сформувалась 75 років тому, на свято Покрови.

Хвилиною мовчання присутні вшанували 15 загиблих Захисників України, наших земляків, які полягли на сході держави у неоголошеній війні з російським агресором.

Міський голова та секретар міської ради Олександр Степанишин нагородили грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками військовослужбовців Старокостянтинівського гарнізону.

Начальник Старокосянтинівського гарнізону полковник Микола Коваленко висловив подяку владі міста і району за надану всебічну підтримку військовим частинам та їх особовому складу впродовж останніх 4 років.

Делегація мешканців міста поклала живі квіти до пам'ятних знаків загиблим воїнам - Захисникам Вітчизни періоду Другої світової війни та полеглим в антитерористичній операції.

Концертну програму свята організував творчий колектив 42 Гарнізонного будинку офіцерів за участю вокалістів міста. 

 

 

 

 

 

14 жовтня біля замку князів Острозьких відбулося козацьке свято. Участь в заході брали муніципальних духовий оркестр, народний аматорський хор "Доброслав", відомі міські вокалісти, також кінно-спортивний клуб "Козацький герць". Крім того присутні на святі пригощалися козацькою юшкою і каталися на конях.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися