2 листопада 2017 року у актовій залі Старокостянтинівського НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» імені Героя України С.М.Бондарчука відбулись урочистості та концерт до Дня працівника соціальної сфери. Це свято працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
З нагоди свята міським головою Миколою Мельничуком та заступником міського голови Валентиною Камінською відзначено кращих працівників. Грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними дарунками нагороджено представників управління соціального захисту населення, Старокостянтинівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області, територіального центру соціального обслуговування, Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості, Старокостянтинівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області, Регіонального центру раннього розвитку дитини, міського Кризового центру, Центру реабілітації дітей інвалідів. Також нагороджено грамотами Хмельницької обласної ради, Департаменту соціального захисту населення та Служби у справах дітей Хмельницької ОДА, Хмельницької обласної організації професійної спілки працівників державних установ України, Дипломом Хмельницької обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України.
Міський голова звернувся до присутніх з словами вдячності за їхню благородну справу, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла. "У місті створена вся інфраструктура, яка надає відповідні послуги для наших людей, що потребують захисту та підтримки" - зазначив Микола Степанович та побажав терпіння до підопічних і порозуміння, благополуччя у сім’ях та на роботі, миру та впевненості у завтрашньому дні.

Також зі словами вітання виступили начальник управління соціального захисту населення Наталія Шабельник, директор  42 ГБО Сергій Чеплаков.

Артисти Творчої Сотні «Рух до перемоги», дитячий спортивно-танцювальний клуб "Твіст", танцювальний колектив "Арабеск",творчий колектив 42 гарнізонного будинку офіцерів, вихованці Центру дитячо-юнацької творчості, дитячої музичної школи порадували присутніх своїми виступами.

 

 

 

 

Поділитися