Головна

Робочим проектом реконструкції бігових доріжок стадіону передбачено реконструкцію існуючих бігових доріжок із встановленням сучасного покриття типу CONIPUR SP (або еквівалент) та влаштування обхідної доріжки із асфальтобетонного покриття.

 

 

 

Передбачається, що вже  влітку  2018 року у місті над Случем з'являться нові сучасні бігові доріжки на стадіоні «Центральний».

Вони не матимуть аналогів у Хмельницькій області та будуть відповідати вимогам Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААF). Це означає, що Старокостянтинів зможе приймати спортивні змагання з легкої атлетики не лише обласного чи Всеукраїнського - а й міжнародного рівня.

Вже є попередня згода збоку Федерації легкої атлетики України після завершення усіх робіт включити Старокостянтинів у календар проведення  Всеукраїнських змагань з легкоатлетичних видів спорту.

Як відомо, основні роботи по реконструкції Старокостянтинівського центрального стадіону (трибун і футбольного поля) завершено у 2012 році. Після появи нових бігових доріжок міський стадіон остаточно буде здано в експлуатацію.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.