Головна

У понеділок, 18 грудня 2017 року, Митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський УПЦ (КП) Антоній відвідав наше місто. По вул. Покришкіна поблизу військового містечка буде збудовано церкву на честь Святого Архістратига Михаїла.

На місті майбутньої святині очільник Хмельницької єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату звершив чин заснування церкви і поставлення хреста. Йому співслужили священнослужителі УПЦ (КП) отець Степан, отець Ігор, військовий капелан Національної Академії Державної Прикордонної Служби України ім. Богдана Хмельницького священик Димитрій Махота.

У заходах по заснуванню нового храму також взяли участь: міський голова Микола Мельничук, депутати міської ради, представники місцевого козацтва, мешканці міста.

"Це вже другий український православний храм, який закладено у нинішньому році в Старокостянтинові і є свідченням про те, що у місті розвивається не тільки соціально-економічна, а й духовна сфера. Колись, в роки комуно-більшовицького тоталітаризму, храми руйнувалися, а сьогодні прийшов час їх відбудовувати" - зазначив у своєму виступі міський голова.

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.