Дорогі старокостянтинівці!

Шановні гості нашого славного Старокостянтинова!

 

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!
Жодні свята не дарують нам стільки надій, передчуття щастя, радості, як новорічні та різдвяні свята. Це пора приємних сподівань і нових можливостей. Усім нам так хочеться вірити, що чарівність Новорічної ночі, сакральна таємничість Коляди та божественні миттєвості Різдва подарують нам життєву наснагу і натхнення на добрі справи, допоможуть здійснитися нашим мріям і задумам, досягти нових професійних звершень і творчих здобутків.
Рік, що минає, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав поштовх у майбутнє. Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаймо один одному любові й віри в себе, в процвітання нашого міста, всієї України. Мужньо, самовіддано, героїчно українці відстоюють державну суверенність і територіальну цілісність нашої країни у нав’язаній нам війні на Східних кордонах. Будьмо певними – усі лиха і негаразди ми здолаємо, перемога обов’язково буде за нами! Разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо нових звершень та успіхів.
Тож нехай 2018 рік буде сприятливим для втілення всіх добрих починань задля блага нашої Старокостянтинівської громади. Щиросердечно бажаю усім нам, аби прийдешній рік приніс благополуччя і добробут, стабільність і реальні зміни на краще. А головне, щоб у нашій неньці Україні запанувала злагода та відновився мир.
Дорогі земляки! Зустрічаючи Новий рік, святкуючи празник Христового Різдва, подаруймо найдорожче і найцінніше – щирість і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Зичу усім, щоб кожен день новоріччя був наповнений здоров’ям і добром, відчуттям щасливої долі й душевного спокою, оптимізмом й успіхами.

Веселих свят та смачної куті!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою, міський голова                    Микола Мельничук

Поділитися