Головна

21 лютого 2018 року під головуванням міського голови М.С. Мельничука відбулось засідання міського оперативного штабу щодо забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення та інфраструктури міста в період значного зниження температури повітря.     

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру починаючи з 24 лютого очікується суттєве зниження температури повітря до -17 -20 вночі та – 10-12 вдень.

         За результатами засідання прийняті наступні рішення:

  1. Розгорнути з 24 лютого 2018 року на період впливу низьких температур повітря стаціонарні пункти обігріву:

- територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), вул. Дружби, 2/2;

- амбулаторія загальної практики – сімейної медицини ПМСД №1,              вул. Софійська, 21;

- амбулаторія загальної практики – сімейної медицини ПМСД №2,              вул. Пушкіна, 47;

- амбулаторія загальної практики – сімейної медицини ПМСД №4,              вул. Чкалова, 8;

- амбулаторія загальної практики – сімейної медицини ПМСД №5,              вул. Франка, 27;

  1. Начальнику Старокостянтинівського ВП Головного управління Національної поліції в області (Чубенко А.В.) забезпечити патрулювання працівниками поліції, особливо у нічний час, спрямоване на виявлення осіб, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, жебракують та мають ризик отримати переохолодження.
  2. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Шабельник Н.І.), територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (Кот Н.Є.) провести додаткові обстеження помешкань одиноких пристарілих, соціально незахищених громадян, що перебувають у складних життєвих обставинах з метою надання допомоги, направлення їх, у разі потреби, до лікувальних та соціальних закладів.
  3. Старокостянтинівській центральній районній лікарні (Стіхарєв В.О.) забезпечити надання невідкладної допомоги потерпілим від переохолодження, обмороження.
  4. Старокостянтинівському РС ГУ ДСНС України в області (Чиж С.В.) забезпечити готовність та використання, при необхідності, мобільний пункт обігріву для надання допомоги людям, які потерпають внаслідок переохолодження на дорогах, будівлях з порушеним теплопостачанням.
  5. Директорам КП «Тепловик» Савчуку М.М., КП «Водоканал» Лактіонову О.Д., начальнику Старокостянтинівської ЖЕК Денезі О.В., начальнику Старокостянтинівського РЕМ Кондратюку В.А., директору Старокостянтинівського відділення філії ПАТ «Хмельницькгаз» Дідичу Д.А. забезпечити об’єкти соціальної та культурної сфери, житлові будинки безперебійним тепло-, водо- та газопостачанням, запобігання виникнення та оперативне реагування на надзвичайні ситуації та аварії, що можуть трапитись на об’єктах та мережах підпорядкованих підприємств.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.