Головна

07 березня 2018 р. представники виконавчого комітету міської ради, особисто міський голова Микола Мельничук взяли участь в урочистостях та концерті до Міжнародного дня прав жінок і миру, які організували військовослужбовці Старокостянтинівського гарнізону, 42 Гарнізонний будинок офіцерів спільно з відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини.

У вітальному слові з нагоди Дня 8 березня міський голова Микола Мельничук висловив слова вдячності та найкращі побажання для жінок, матерів, дівчат, сестер, дружин, жінок-військових Старокостянтинова.

Під час урочистих заходів з нагоди свята  - Міжнародного жіночого дня, міський голова Микола Мельничук та секретар міської ради Олександр Степанишин нагородили грамотами та цінними подарунками жінок міста – працівників різних установ та організацій, військовослужбовців гарнізону.

Прекрасну половину військових міста привітав з Міжнародним днем прав жінок і миру виконувач обов'язки начальника гарнізону, полковник Євген Булацик. 

Гарними подарунками до свята для жіноцтва Старокостянтинова стали виступи колективів та виконавців 42 Гарнізонного будинку офіцерів, закладів освіти та культури нашого міста.

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.