Головна

Відповідно до Указу Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006 "Про День охорони праці" щорічно 28 квітня відзначається День охорони праці. У 2018 році День охорони праці відначатиметься під девізом: «Захищене і здорове покоління». 

З метою організації та проведення Дня охорони праці у місті утворений Організаційний комітет. До його складу увійшли представники виконавчого комітету міської ради та його структурних підрозділів, Старокостянтинівського відділення УВД ФСС  України в Хмельницькій області та представники засобів масової інформації міста. На засіданні Організаційного комітету, що відбулося 11 квітня розглянуто плани заходів та звернення Оргкомітету до роботодавців, профспілок, керівників і працівників підприємств, установ та організацій міста різних форм власності та господарювання. 

У рамках заходів, запланованих Організаційним комітетом, проводитимуться тематичні колегії та зустрічі з трудовими колективами на тему: «Захищене і здорове покоління». Планується проведення відкритих уроків для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та учнів Старокостянтинівського професійного ліцею, вшанування пам'яті загиблих на виробництві та ін. Разом з тим, у закладах освіти міста планується провести виставку дитячих малюнків, конкурс плакатів тіа ін. Підсумком проведених заходів стане нагородження кращих працівників підприємств у сфері охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні. За результатами засідання члени Оргкомітету прийняли за основу проект плану заходів.

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.