21 та 22 квітня 2018 року в манежі ДЮСШ (стадіон "Центральний") проводився відкритий чемпіонат міста та відкрита першість Старокостянтинівської ДЮС з боксу. У змаганнях взяли участь 10 команд.

Всього 60 учасників з Городка, Деражні, Летичева, Хмельницького, Гвардійська, Шепетівки, Теофіполя, Славути та Старокостянтинова. 

На урочистому відкритті турніру міський голова Микола Мельничук привітав учасників, тренерів та присутніх вболівальників у нашому місті та побажав перемоги, чесної боротьби та набувати досвіду для досягнення відповідного рівня.

 

Переможці: Стромелюк Євген І, Мельничук Дмитро ІІ, Мельник Назар ІІ, Мікаслян Дмитро ІІІ, Мікаслян Беглав І, Гусар Андрій ІІ, Фазлієв Володимир ІІІ, Волошин Дмитро І,  Первак Ігор І, Цісарук Андрій ІІ

   

   

   

 

У Старокостянтинові протягом трьох днів з 20 по 22 квітня 2018 року в приміщенні шахового клубу (стадіон "Центральний") проводився чемпіонат Хмельницької області з шахів серед юнаків та дівчат віком до 10 років.

У змаганнях взяли участь 40 хлопців та 14 дівчат з міст: Старокостянтинова, Хмельницького, Камянець-Подільського, Красилова, Полонного, Нетішина. За ці дні зіграно 9 партій. Боротьба за призові місця тривала до останнього туру.

За ці дні зіграно 9 партій. Боротьба за призові місця тривала до останнього туру. Переможців нагородили грамотами управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації. Нагороджували переможців президент Хмельницької обласної федерації з шахів Петро Береза, майстер спорту України Андрій Нечаєв, секретар суддівської колегії Григорій Кузнєцов. Дані змагання дозволили виявити найсильніших юних шахістів для участі у всеукраїнських змаганнях. Ними стали хмельничани Горлевський Антон та Богуцька Ірина. Кращими серед наших учасників стали Кузьменко Ігор та Боровик Валентин.

 Також 21 квітня 2018 року відбулися спортивно-бальні танці на кубок міського голови. Змагання відбувалися в приміщенні НВК "Спеціалізована школа І ступеня, гімназія" імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука. 

  

Поділитися