Головна

26 квітня 2018 року о 10.00 відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів з нагоди відзначення 32-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.
Мітинг відбувся на території Меморіального Комплексу біля пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС. 
У ньому взяли участь представники виконавчого комітету міської ради, районної влади, ГО «Союз Чорнобиль України», громадськість, духовенство.

Була проведена спільна панахида священниками найбільших християнських конфесій міста.

На мітингу виступив перший заступник міського голови Володимир Богачук. Він висловив велику вдячність та шану за героїзм та самовідданість учасникам ліквідації наслідців аварії на ЧАЕС, які ціною власного життя та здоров'я без вагань та роздумів ліквідовували наслідки аварії. 
Від громадської організації «Союз Чорнобиль України» виступив Віталій Нижник. Він у своєму виступі подякував за надану допомогу від органів державної влади та місцевого самоврядування чорнобильцям та їх родинам. Водночас, наголосив на необхідності відновлення повноцінної державної підтримки ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції на законодавчому рівні.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих чорнобильців.

Також вихованці міського центру дитячо-юнацької творчості і працівники культури представили літературно-музичну композицію. 

   

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.