Головна

22 червня 2018 року відбулася церемонія покладання квітів до пам'ятних знаків, до Братської могили загиблих радянських воїнів на території Меморіального комплексу з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.
Віддати шану полеглим воїнам, Героям, які загинули у боях за місто в роки Другої світової війни а також полеглим Героям АТО у 2014 - 2017 роках, прийшли ветерани, учасники АТО, правоохоронці, керівництво міста і району, представники громадськості, мешканці та гості міста.

Перший заступник міського голови Володимир Богачук подякував усім, хто прийшов віддати шану захисникам рідної землі, які полягли у 1941 - 1944 роках. Він нагадав, що 22 червня 1941 року українці  стали жертвами агресії збоку нацистської Німеччини, стали жертвами двобою двох тоталітарних людиноненависницьких режимів. Пам'ять про мільйони загиблих синів і дочок українського народу в роки Другої світової роки та про тисячі жертв нинішньої російської агресії на сході держави назавжди залишиться у наших серцях, зазначив Володимир Богачук.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.