27 червня в 42 Гарнізонному будинку офіцерів відбулися урочистості та святковий концерт напередодні державного свята – Дня Конституції України.

Перед учасниками урочистостей виступив перший заступник міського голови Володимир Богачук, який привітав усіх присутніх від імені міського голови Миколи Мельничука, депутатського корпусу, виконавчого комітету з 22-ю річницею Основного Закону України.

У виступі було сказано про давні традиції українського конституціоналізму, про сучасну конституційну реформу, яка передбачає проведення децентралізації та створення спроможних об’єднаних територіальних громад.

Володимир Богачук подякував за мужність, вірність присязі та Конституції нашим Збройним Силам, військовослужбовцям Старокостянтинівського гарнізону , які обороняють суверенітет, територіальну цілісність та основи Конституційного ладу держави від російсько-терористичної агресії.

З нагоди Дня Конституції представники різних підприємств, установ та організацій міста, Збройних Сил України були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Концертну програму представили кращі колективи та виконавці міста:  народний аматорський хор «Доброслав», муніципальний духовий оркестр, танцювальні колективи «Блек денс – імперіал», «Арабеск», Вадим Маєвський, Марія Кривенко, Андріана Ковальська. Ведучою урочистостей була працівник міського будинку культури Наталія Яневич.

Поділитися