В суботу, 18 серпня 2018 року міський голова Микола Мельничук провів робочу зустріч з регіональним представником швейцарської компанії CONICA AG  в Східній Європі, Центральній Азії та в країнах Кавказу Павелом Марешом та генеральним директором фірми "Спорт-Прогрес" Володимиром Сампіром. 

Обговорено хід робіт щодо облаштування бігових легкоатлетичних доріжок на міському стадіоні "Центральний", завершення укладання основи та подальший монтаж синтетичного легкоатлетичного покриття швейцарської компанії CONICA.

Міський голова Микола Мельничук зазначив, що усі роботи проводяться відповідно до проекту та з дотриманням технології і за сприятливих умов будуть завершені восени.

За словами Володимира Сампіра, директора Хмельницької фірми "Спорт прогрес", яка виконує роботи, завершено укладання щебеню, завершується встановлення бордюрів, надалі буде проводитися асфальтування основи та інші підготовчі роботи для монтажа синтетичного покриття бігових доріжок.

Регіональний представник фірми CONICA, яка є світовим лідером з виготовлення спортивного покриття, Павел Мареш зауважив, що бігові доріжки на стадіоні "Олімпійський" у Києві також виготовлені цією компанією, вони відповідають вимогам Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій. Це в перспективі дозволить у Старокостянтинові проводити  змагання з легкої атлетики не тільки місцевого, але й всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Микола Мельничук також розповів журналістам телеканалу "Ексклюзив" про хід робіт з подальшої реконструкції стадіону "Центральний" та облаштування інших об'єктів спортивної інфраструктури у місті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися