З нагоди відзначення Дня рятівника у Старокостянтинівському районному секторі ГУ ДСНС України у Хмельницькій області 17 вересня 2018 року відбулись урочисті збори.

Рятівників Старокостянтинівщини з професійним святом привітали перший заступник міського голови Володимир Богачук, голова районної державної адміністрації Сергій Фесун, голова районної ради Михайло Яснюк.

Посадові особи міста і району високо оцінили професіоналізм, хоробрість, готовність завжди прийти на допомогу, які працівники неодноразово проявляли під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Пролунали слова сердечної вдячності і поваги за їх відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Побажали миру, добра, здоров’я, щастя та благополуччя!

За бездоганне виконання службових обов’язків, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня рятівника кращих працівників районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, завідувача Навчально-консультаційного пункту у м.Старокостянтинові НМЦ ЦЗ та БЖД Хмельницької області нагороджено Почесними грамотами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, районної державної адміністрації та районної ради,

Оцінено співпрацю НМЦ ЦЗ та БЖД Хмельницької області, його підрозділу -  Навчально-консультаційного пункту у м. Старокостянтинові  з органами влади і місцевого самоврядування, Старокостянтинівським сектором ГУ ДСНС  України у Хмельницькій області і роботу з навчання у сфері цивільного захисту в поточному році. На даний час підготовлено 44 фахівці (з них 27  - за державним замовленням) керівного складу районної і міської ланок територіальної підсистеми цивільного захисту Хмельницької області, з питань пожежної безпеки 52-і відповідальних особи суб’єктів господарювання міста і району.

НКП у м. Старокостянтинові надано 66 консультацій працівникам суб’єктів господарювання в ході методичного супроводу з підготовки та проведення 13 спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту. Функціональне навчання з цивільного захисту пройшли 162 працівники підприємств, установ і організацій міста й району.

На достатньому рівні проводиться інформаційно-просвітницька робота з усіма верствами населення щодо дій у надзвичайних ситуаціях, з популяризації здорового та безпечного способу життя через засоби масової інформації, активізується робота консультаційних пунктів при органах місцевого самоврядування.

Досвід роботи, фаховий рівень, відданість справі, організаційні здібності керівництва Центру та працівників його підрозділів і надалі слугуватимуть надійною запорукою ефективного виконання визначених державою функцій, сприятимуть органам виконавчої влади і місцевого самоврядування у реалізації завдань з підготовки жителів Старокостянтинівщини до дій в умовах надзвичайних ситуацій.

 

 Завідувач  Навчально-консультаційного пункту у м.Старокостянтинові                 В.Лезун

Поділитися