28 вересня в ЗОШ І – ІІІ ст. №3 відбулося свято. Школа відзначила свій  100-річний ювілей.

Привітати навчальний заклад із славною датою завітали педагоги-ветерани, освітяни, випускники різних років, керівництво виконавчого комітету міської ради на чолі з міським головою Миколою Мельничуком, депутати міської ради.

Микола Степанович привітав педагогічний колектив школи, на чолі з  директором Василем Михайлюком, учнів, батьків з 100-річчям навчального закладу. Побажав школі довгих років успішної педагогічної діяльності спрямованої на навчання, виховання, формування  у підростаючого покоління почуття патріотизму та любові до України. Пообіцяв надалі всіляко підтримувати розвиток та модернізацію не лише третьої школи, а й усіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста. У цьому році підходять до завершення роботи з капітального ремонту 3 об'єктів освітньої інфраструктури : ЗОШ №1, №5,  №6; а також реконструкції стадіону Центральний, сказав міський голова.

Керівник управління освіти виконавчого комітету міської ради Анатолій Пасічник  у вітальному слові наголосив на тому, що у цьому році держава як ніколи за роки незалежності профінансувала заклади освіти. Тільки міські школи в рамках освітньої реформи "Нова українська школа" отримали сучасного обладнання на загальну суму понад 5 млн. грн. 

На святі було все: і теплі слова привітань, і номери художньої самодіяльності від учнів, і спогади про славне багаторічне минуле навчального закладу, і гарні подарунки. Міський голова вручив сертифікат на 10 ноутбуків. Від 3 депутатів міської ради і профспілки працівників освіти навчальний заклад отримав принтер та спортивний інвентар:  м’ячі і обладнання для спортивного туризму.

Кращі педагоги навчального закладу були нагороджені почесними грамотами та подарунками Хмельницької обласної державної адміністрації

Школа може похвалитися своїми відомими випускниками. З її стін у різні роки вийшли науковці, письменники, державні діячі. Найбільш відомі з них – брати Зайчуки: Борис Зайчук був багаторічним головою Пенсійного фонду України, а Валентин Зайчук – міністром освіти та керівником апарату Верховної Ради України. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися