Головна

8 жовтня на військовому аеродромі у Старокостянтинові відбулося відкриття багатонаціонального навчання "Чисте небо 2018". Військовослужбоці повітряних сил виконуватимуть завдання разом із колегами з країн членів Північноатлантичного альянсу.

До військовослужбовців звернулися заступник командувача Повітряних сил з авіації - начальник авіації Командування Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майор Андрій Ярецький, командувач Військово-Повітряних Сил Національної Гвардії штату Каліфорнія  генерал-майор Клей Гаррісон, міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук.
Міський голова привітав усіх, хто завітав до Старокостянтинова з нагоди відкриття навчання. Микола Степанович зазначив що громада Старокостянтинова доклала всіх зусиль, щоб гідно зустріти наших гостей та подякував американській стороні за прибуття у Старокостянтинів для проведення спільних навчань.
"Чисте небо - 2018" це один із практичних кроків Повітряних Сил Збройних Сил України на шляху до наближення війська до стандартів НАТО, це демонстрація підтримання миру та стабільності в повітряному просторі України.


Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.