Головна

У п’ятницю, 12 жовтня, в загальноосвітній школі №1 м. Старокостянтинова відбулося свято. Навчальний заклад прийняв у своїх стінах делегацію військових США на чолі генерал-майора Національної гвардії штату Каліфорнія Девіда Болдуіна.

Американські гості завітали не з порожніми руками: першій школі та ще школі №7 і садочкам №6 та №7 міста  вручено  сучасну мультимедійну техніку необхідну для ефективного здійснення  навчально-виховного процесу на основі новітніх технологій.

Міський голова Микола Мельничук та начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Анатолій Пасічник висловили слова вдячності американським гостям. Їм вручено Подяки виконавчого комітету міської ради, книги та картини на згадку про місто.

Микола Мельничук висловив впевненість, що співпраця виконавчого комітету з Посольством США в Україні та з американськими військовими щодо підтримки сфери освіти в місті триватиме і надалі.

Учні школи і танцювальні колективи "Арабеск" та "Самоцвіти" подарували військовим з Каліфорнії концертну програму та продемонстрували гарне знання англійської мови.

Делегація військовослужбовців США разом з міським головою Миколою Мельничуком також відвідали Меморіальний комплекс, щоб вшанувати пам'ять загиблих за незалежність і територіальну цілісність українських військових до Дня Захисника України.

Допомогу навчальним та дошкільним закладам міста надано за сприяння Штабу Командування Збройних Сил США у Європі та Посольства США в Україні.

Американські військовослужбовці Національної гвардії штату Каліфорнія є учасниками багатонаціональних навчань "Чисте небо - 2018", які цими днями тривають на військовому летовищі у Старокостянтинові.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Використано фото з інтернет-видання: https://starkon.city

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.