На виконання вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»  виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради проведено конкурс з  призначення управителя багатоквартирного будинку, в тих будинках, де співвласники не визначилися з формою управління.

У конкурсі взяв участь тільки один учасник - Старокостянтинівська житлово-експлуатаційна контора. Надана пропозиція не відхилена, тому конкурсною комісією вирішено визначити Старокостянтинівську житлово-експлуатаційну контору переможцем конкурсу по всіх об’єктах конкурсу:

- Об'єкт конкурсу №1 (група із 35 будинків);

- Об'єкт конкурсу  №2 (група із 16 будинків);

- Об'єкт конкурсу  №3 (група із 53 будинків);

- Об'єкт конкурсу  №4 (група із 15  будинків);

- Об'єкт конкурсу  №5 (група із 47  будинків);

- Об'єкт конкурсу №6 (група із 33 будинків);

- Об'єкт конкурсу) №7 (група із 14 будинків).

Відповідно до п.5 розділу 5  Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 р. № 150,  підписаний протокол засідання конкурсної комісії є підставою для прийняття виконавчим органом місцевої ради рішення про призначення управителя.

Проект рішення з даного питання заплановано розглянути на засіданні виконавчого комітету міської ради 25 квітня 2019 року.

Поділитися