Відділ з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради інформує, що 22, 25 та 27-28 лютого 2020 року на базі загальноосвітніх закладів міста були проведені спортивні змагання, присвячені річниці виводу радянських військ з Республіки Афганістан.

22 лютого проведені змагання з волейболу пам’яті Скринського В.Е в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8.

25 лютого – змагання з настільного тенісу пам’яті Палія Г.Д. в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

27-28 лютого – змагання з баскетболу пам’яті Денисюка О.В. в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7.

За підсумками змагань, в результаті цікавої та напруженої боротьби переможцями та призерами змагань стали наступні команди:

З волейболу: І місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, ІІ місце – ЗОШ № 8, ІІІ місце – районна дитячо-юнацька спортивна школа.

З настільного тенісу: І місце ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, ІІІ місце – Старокостянтинівський НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім. Героя України С.М. Бондарчука.

З баскетболу: І місце – Старокостянтинівський НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім. Героя України С.М. Бондарчука, ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8.

Загалом, у спортивних змаганнях брали участь команди загальноосвітніх закладів м. Старокостянтинів, Старокостянтинівської районної дитячо-юнацької школи, Старокостянтинівського професійного ліцею та Грицівської ЗОШ.

В заходах взяли участь воїни-афганці, заступник міського голови Бондарчук Тетяна Володимирівна, завідувач відділу з питань фізичної культури та спорту Сторожук Іван Вікторович, начальник управління освіти Пасічник Анатолій Панасович, методист управління освіти Головня Ігор Борисович та вчителі фізичної культури загальноосвітніх закладів.

Поділитися