20200521 140440

21 травня 2020 року до Старокостянтинова під час робочої поїздки до Хмельницької області завітав Міністр розвитку громад і територій, разом із керівництвом Хмельницької обласної державної адміністрації.
Міський голова Микола Мельничук ознайомив міністра Олексія Чернишова, голову Хмельницької ОДА Дмитра Габінета, заступника голови Хмельницької ОДА Сергія Ткачука, директора департаменту розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства Хмельницької ОДА Бригадир Віру із ходом будівництва стадіону "Центральний".

Олексій Чернишов оглянув реконструйований стадіон, ознайомився з тренувальною базою, де займаються спортсмени Старокостятинова. Він висловив сподівання, що відновлення центрального стадіону дасть можливість спортсменам повноцінно тренуватися та проводити змагання.

Незабаром  місто отримає сучасний стадіон з природним покриттям та автоматичним поливом, оновленими біговими доріжками, сучасною глядацькою трибуною, який не має аналогів в західному регіоні.

20200521 140700 1536x747

Микола Мельничук розповів Міністру про плани будівництва спортивного комплексу ігрових видів спорту з плавальним басейном, готельними номерами та додатково до трибун що вже існують на 3000 тисяч місць для вболівальників ще 3000 тисячі з протилежної сторони.

Поділитися