Головна

 О 9.00 год. біля приміщення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулася церемонія підняння Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України.
Право підняти державний прапор надано міському голові Миколі Мельничуку та учаснику бойових дій, захиснику Донецького аеропорту, кавалеру ордену "За мужність" ІІІ ступеня Андрію Казмірчуку.

У заході взяли участь: керівництво міста, депутати обласної та міської ради та члени виконавчого комітету, посадові особи виконавчих органів міської ради, військовослужбовці гарнізону-учасники АТО, працівники освіти, працівники комунальних підприємств, громадськість.
Микола Степанович привітав зі сьогоднішнім святом нашої держави та подякував усім, хто вкладає у розвиток рідного краю працю й інтелект, хто боронить і захищає нашу державу, хто примножує її багатство і славу.


Після завершення церемонії відбулося покладання живих квітів до монументів в пам’ять про полеглих за незалежність і територіальну цілісність України: до панно «Вічно в пам’яті нашій» на території Меморіального комплексу, до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, а також до могил полеглих бійців в зоні АТО та могили Героя України, Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука на міському кладовищі.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.