Головна

hotpng.com 3

Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового навчального року!

Сьогодні по-справжньому всенародне свято, бо ж свого часу кожен із нас навчався у школі, у кожного були улюблені вчителі, хороші шкільні друзі. Щоправда, цьогоріч ми святкуємо Першовересень дещо по-іншому, аніж завжди, проте настрій неодмінно залишається піднесеним та урочистим. Пам’ять зберігає згадку про хвилюючу мить урочистості Першого дзвінка і окрилену радість випускного вечора.изображение viber 2020 08 31 09 57 34

Це свято, яке є одночасно особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя. Для тих, хто йде до школи вперше, – це особливе свято. Тож нехай збагатяться учні справді глибокими й потрібними знаннями. Хай стануть успішними у навчанні і у подальшому житті.

Ми прагнемо, щоб наші діти опанували основи знань, щоб сформувалися як особистості, які впевнено почуватимуться не лише у школі, але й у дорослому житті, відстоюватимуть власні погляди, будуть рішучими у досягненні життєвої мети. Тож, дорогі діти, учіться, щоб знати, діяти, завжди крокувати в ногу з життям і перемагати у найскладніших ситуаціях. Щасти вам на широкій життєвій дорозі!

Сердечні вітання та вдячність – учителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їхня мудрість і великодушність залишається з учнями на все життя. Упевнений, що зерна вашої науки, шановні освітяни, дадуть добрі результати.

У цей день усім учням, учителям, вихователям, батькам щиро зичу миру, добра, благополуччя, доброї долі. Нехай цей навчальний рік відкриє нові горизонти й можливості, стане щасливим часом здійснення усіх планів, та втілення задумів і мрій.

З повагою, міський голова                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.