15 вересня 2020 року міський голова Микола Мельничук, заступник міського голови Олег Борикін, представники компанії "КЕРНЕЛ" Олена Романенко та Марина Козачук відвідали село Веснянка, де разом із в.о. старости села Валентиною Вороніною та директором школи Зоєю Чепелюк провели огляд виконаних робіт, щодо реалізації проекту централізованого водопостачання школи та амбулаторії сімейної медицини.

За зверненням міського голови компанія "КЕРНЕЛ" виділила кошти для реалізації проекту водопостачання. На даний час проведено буріння свердловини глибиною 40 метрів,проводиться очищення води.Після проведення аналізу води, будуть виконані завершальні роботи підключення школи та амбулаторії до водопостачання.


"Компанія "Кернел" є соціально-відповідальною перед своїми пайовиками та надалі буде сприяти розвитку громад" - зазначили представники підприємства.
Микола Степанович подякував представникам компанії за допомогу у вирішенні проблем громади та зазначив, що свердловина дасть змогу вирішити проблему з постачанням води в школу та амбулаторію села Веснянка.

Поділитися