Сьогодні на Старокостянтинівщині, в рамках робочого візиту на Хмельниччину, перебував заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький.

На Старокостянтинівщині заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тараса Висоцького зустрічав та супроводжував міський голова Микола Мельничук.

В ході візиту Тарас Висоцький оглянув молочно-товарну ферму ТОВ "Агро Еко Мілк", що розташована в селі Іршики. Це ефективний молочно -товарний  комплекс, збудований  за  новітніми, відповідно до сучасних вимог ефективних молочних ферм технологіями. Комплекс розрахований на 550 фуражних корів за повного завантаження загальною продуктивністю 20 тонн молока на добу екстра ґатунку.

Також заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький у залі засідань Старокостянтинівської міської ради провів зустріч з окремими головами територіальних громад області, представниками  ГУ Держгеокадастру, ГУ Держпродспоживслужби, Асоціації сільськогосподарських підприємств, фермерами.

В ході зустрічі говорилося про державну підтримку аграрного сектору економіки. (Переглянути презентацію)

Учасники зустрічі могли поставити актуальні питання щодо розвитку сільського господарства, впровадження ринку землі тощо.

Поділитися