05 03 2021 вітання 8 березняШановні жінки Старокостянтинівщини!
Дорогі наші матері, дружини, доньки, бабусі, сестри, невістки, колежанки і подруги!

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто сердечно вітаю вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Весняне пробудження природи нерозривно пов’язане з образом Жінки, висока місія якої призначена їй долею – ростити дітей, оточувати турботою, нести в світ життя, любов і красу.

Жінка – надзвичайна, вона одночасно може бути турботливою мамою і вмілим керівником, лагідною дружиною і професіоналом на роботі. Сучасній жінці підвладно все.

Сьогодні жінки нашого краю – соціально активні, не стороняться громадської і політичної роботи, у щоденних клопотах дбають про своїх рідних, займаються суспільно корисною працею, трудяться на виробництві, в освіті, культурі, медицині, беруть участь в управлінні містом, у військових діях на Сході України, допомагають армії, займаючись волонтерською діяльністю.

Саме ви, як ніхто, прагнете мирного неба і сильні духом у боротьбі за щасливий завтрашній день. Ніжність і душевна витонченість поєднуються у вас із незламністю характеру, вольовитістю і відданістю. Й у цей нелегкий для України час ви є джерелом віри та надії, справжніми українськими берегинями.

Вітаючи вас зі святом, бажаємо, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та відчуттям радості. Здоров’я вам та вашим близьким, успіхів, миру і любові. Хай квітне ваша краса, хай не міліють джерела доброти, натхнення і мудрості. Хай збудуться всі ваші світлі мрії і надії, добрі сподівання і задуми. Нехай ваше життя повниться сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям та розмаєм щирості стосунків у взаєминах з близькими вашому серцю людьми.

З повагою,
міський голова                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

секретар міської ради                              Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися