Головна

13 04 2021 Віолєта

У Хмельницькій обласній раді розпочалися засідання комісій з підведення підсумків фінансово-господарської діяльності підприємств, закладів, комунальних некомерційних підприємств – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області за 2020 рік.

13 квітня голова обласної ради Віолета Лабазюк, перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук, заступник голови обласної ради Валентин Соколюк та начальник управління з питань  спільної власності територіальних громад виконавчого апарату облради Едуард Монастирський здійснили виїзд на Старокостянтинівський паливний склад обласного підприємства «Облпаливо» з метою вивчення ситуації щодо подальшого використання цього об’єкту. Наразі використання складу та майданчику з твердим бетонним покриттям площею 10 тис.кв.м. приносить не значний дохід підприємству. Тому посадовцями вивчалося питання щодо подальшого раціонального використання майна обласної ради.

На виїзному засіданні балансової комісії були присутні Старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук та секретар міської ради Олександр Степанишин. Микола Мельничук зазначив, що для потреб олійно-екстракційного заводу, будівництво якого здійснюється поруч паливного складу, є потреба у додатковій території для облаштування великого транспортного хабу.

Отож, обласною радою вивчатиметься питання щодо можливого включення Старокостянтинівського паливного складу обласного підприємства «Облпаливо» до переліку малої приватизації. З цією метою, дане питання планується розглянути на засіданні постійної комісії обласної ради з питань управління комунальною власністю та приватизації. Остаточне рішення розглядатиметься на сесії обласної ради.

Використано матеріали сайту Хмельницької обласної ради

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.