Головна

У Старокостянтинівській міській територіальній громаді розпочинається вдосконалення освітнього процесу в навчальних закладах, які невдовзі будуть користуватись електронною платформою "Моя школа".                 

«Моя школа» надає можливість спростити організацію навчального процесу за допомогою новітніх технологій для загальноосвітніх, професійних шкіл та дитячих садочків. 

Система дозволяє складати індивідуальні плани навчання в режимі звичайного чи дистанційногонавчання, а також проводити навчання для дітей з особливими потребами.

Розробник електроної платформи "Моя Школа" — компанія «Nevda».  «Nevda» - лідер литовської ІТ-індустрії, працює на ринку понад 28 років, в Україні над вдосконалення програми працює ціла команда ІТ-спеціалістів. Електронна платформа "Моя школа" пройшла серйозну адаптацію на європейському ринку та успішно працює в понад 1000 школах України, пройшла найвищий рівень перевірки з безпеки та конфіденційності даних та отримала ГРИФ РЕКОМЕНДОВАНО МІНІСТЕРСТВОМ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ. Це – єдина платформа в Україні, що повністю адаптована під вимоги Нової Української Школи.

7 травня відбулась презентація платформи "Моя школа". У присутності комерційного аташе Посольства Литовської Республіки в Україні Сєргєюса Тіхоміроваса, представників компанії «NEVDA», Старокостянтинівської міської територіальної громади, управління освіти, директорів освітніх закладів було підписано Меморандум про співпрацю, в рамках якого і відбудеться впровадження системи управління освітнім процесом «Моя школа». Меморандум підписали міський голова Микола Мельничук та Анна Суржа, заступник директора ТОВ «АЙТІ ПРО», що є дочірнім підприємством литовської компанії «NEVDA». 

Міський голова Микола Мельничук зазначив, що запропоновані електронні сервіси варті уваги, адже вони значно покращать систему контролю й ефективності навчально-виховного процесу, а система електронного документообігу дасть нам можливість більш оперативно опрацьовувати інформацію та документи.

memor1
memor2
memor3

memor1

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.