Головна

kids1

В рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей на території замку князів Острозьких та набережної було проведено урочисту святкову програму. Управлінню культурної політики та ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за підтримки агрохолдингу Kernel вдалось створити для Старокостянтинівських діток саму справжню "Територію дитинства".

kids2

Міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК та керуючий справами Наталія ШАБЕЛЬНИК взяли участь в урочистих заходах. Микола Степанович зазначив, що дитинство – це найпрекрасніша мить нашого життя, це пора сподівань та здійснення мрій. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків та місцевої влади.

kids4
З 12-ої години набережна вітала гостей свята веселою атмосферою, цікавими заходами та морем позитиву, а територія замку перетворилась на ярмарку розваг, вмістивши в собі і виставку творів дитячої художньої школи, і квест-зони "Я житель міста" та "Острів скарбів", і сцену тематичного гала-концерту.

kids3

Майже від початку свята і до 17-ої години тривало вручення нагород для дітей, які відзначились своїми талантами в різних номінаціях. Завершилось свято "Дітко-текою", на якій кожний бажаючий міг виплеснути набраний за добу заряд позитиву.

kids5

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.