konk mazevichi2

12 серпня відбувся конкурс на посаду директора Великомацевицького навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Старокостянтинівської міської ради. У конкурсі взяв участь один кандидат Куйдан Ольга Юріївна, та обрана на посаду директора.


Куйдан Ольга Юріївна має 40 років педагогічного стажу, з яких 8 років вчителем і 32 роки директором. Чималий вклад внесла Ольга Юріївна в розвиток Великомацевицького навчального закладу створивши згуртований професійний педагогічний колектив, значно покращивши матеріально-технічну базу навчального закладу за роки свого управління.

На конкурсі Ольга Юріївна довела свій професіоналізм. Кандидату потрібно було пройти тестове випробування, ситуаційне усне завдання та за допомогою презентації показати своє бачення та стратегію подальшого розвитку Великомацевицького НВК. За підсумками трьох етапів Ольга Юріївна отримала 52 з 60 можливих балів і це говорить про те, що вона була, а тепер знову є і буде достойним керівником закладу, випускники якого прославлятимуть Старокостянтинівську громаду.


Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради вітає КУЙДАН Ольгу Юріївну з перемогою, бажає перш за все міцного здоров'я, безперешкодного втілення поставлених перед собою завдань та успіхів усім випускникам Великомацевицького навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад".

konk mazevichi4

Поділитися