DSC 1452

Сьогодні, 21 липня, на стадіоні «Центральний» відбувся захід, приурочений XVII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалю (ЄЮОФ). Директор КЗ «Старокостянтинівський Центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»» Сергій Грищук і тренер-викладач з легкої атлетики Володимир Гоняк повідомили, що наш старокостянтинівський «ходун» Роман Горбачов представлятиме Україну у складі збірної.

З 23 по 29 липня 2023 р. у м. Маріборі (Республіка Словенія) відбудеться ХVІІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль, у якому візьмуть участь понад 2 тисяч спортсменів віком від 14 до 18 років у 10 видах спорту. На цих європейських змаганнях представлені спортсмени із 48 країн Європи, які розіграють 742 медалі.

На ЄЮОФ національну збірну команду України представлятимуть 56 спортсменів у 7 видах спорту, зокрема: легка атлетика, баскетбол, велоспорт, гімнастика спортивна, дзюдо та плавання. Із Хмельницької області до Марібору вирушають два спортсмени, один із них — Роман Горбачов, вихованець Старокостянтинівської ДЮСШ та тренерів Володимира Гоняка і Олександра Вербицького.

Зичимо Романові успішних стартів і руху до перемоги заради миру!

DSC 1456

Поділитися