Головна

Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації – Плану зонування території м. Старокостянтинів Хмельницької області.
План зонування території (зонінг) - містобудівна документація, що визначає умови та обмеження використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

Метою розроблення вказаної містобудівної документації є створення сприятливих умов для життєдіяльності людини, забезпечення захисту територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання надмірній концентрації населення і об’єктів виробництва, зниження рівня забруднення навколишнього природного середовища, охорони та використання територій з особливим статусом, у тому числі ландшафтів, об’єктів історико-культурної спадщини, а також земель сільськогосподарського призначення і лісів.


Розроблення Плану зонування території м. Старокостянтинів проводиться на підставі рішення 15 сесії Старокостянтинівської міської ради від 25.11.2016 року № 40. Замовником Плану зонування є виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради, розробником – Державне підприємство «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» м. Київ.
На розгляд громадськості виноситься Схема зонування території міста Старокостянтинів та пояснювальна записка Плану зонування території міста (зонінг). Ознайомитись з проектом Плану зонування території м. Старокостянтинів можливо на офіційному порталі виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (starkon.km.ua) та у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради, який знаходиться в приміщення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради по вул. Миру, 36.
Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил). Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції громадськості до проекту Плану зонування території міста Старокостянтинів приймаються у виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради по вул. Острозького, 41 до 14 травня 2017 року. Пропозиції, подані іншими особами або подані після 14.05.2017 року, залишаються без розгляду.


Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.