Головна

Дорогі наші матері!

Шановні жінки!

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас з нагоди Дня матері, що відзначається в Україні традиційно у другу неділю квітучого травня! Це свято по-особливому світле і тепле, сповнене найщирішого почуття любові, глибокої вдячності й безмежної шани до жінки-матері.

Образ матері втілює моральні чесноти, уособлює незрадливість і саможертовність, символізує життя, родинне тепло і всеперемагаючу любов. Українська жінка завше була і залишається берегинею сім’ї та роду, виховує у дітях любов до рідної землі, усвідомлення власного коріння. Найдорожчим і найріднішим людям – матерям – ми зобов’язані багато чим, а передусім – життям. Мати не тільки подарувала життя, але й навчила його цінувати, навчила бути людиною, навчила любити світ.

Нині, у такий непростий для нашої держави час, образ матері набуває особливого значення: щоденні щирі материнські молитви допомагають вистояти захисникам на східних кордонах України та зберігати віру у світле майбутнє.

У День матері доземний уклін вам, любі наші матері, за найвідповідальнішу й натхненну материнську працю, за відданість, розуміння, самопожертву. Щира вам подяка і доземний уклін за ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими ви, долаючи будь-які труднощі, зберігаєте віру у кращий завтрашній день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Нехай вас повсяк час зігрівають усмішки ваших дітей; нехай благословить вас Всевишній благополуччям, любов’ю, затишком у ваших родинах.

Сонця вам і радості! Злагоди і миру всій нашій Україні-неньці!

 

З повагою, міський голова Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.