Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

Прийміть вітання з Першовереснем – Днем знань і початком нового навчального року! Саме нині починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Сьогодні одне з по-справжньому всенародних свят, адже свого часу кожен із нас навчався у школі, у кожного були улюблені вчителі та надійні шкільні друзі. Пам’ять зберігає згадку про хвилюючу мить урочистого Першого дзвінка й щемку радість випускного вечора.

Це особливе свято для тих, хто йде до школи вперше. Хай же збагатяться нинішні першокласники справді глибокими й потрібними знаннями; хай стануть успішними в школярстві та в подальшому житті.

Усі ми прагнемо, щоб наші діти опанували основи знань, щоб відбулися як особистості, які впевнено почуватимуться не лише у школі, але й у дорослому житті; сподіваємося, що вони відстоюватимуть власні погляди, будуть рішучими у досягненні життєвої мети. Тож, дорогі діти, учітеся, щоб знати, діяти, творити, щоб крокувати в ногу з життям і перемагати! Щасти вам на широкій життєвій дорозі!

Щирі вітання освітянам, які щедро діляться своїми знаннями та здобутим життєвим досвідом, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їхня мудрість і великодушність на все життя будуть з їхніми учнями. Упевнений, що зерна вашої науки, шановні вчителі, дадуть добрі сходи. І дякуємо вам, – ми завжди залишаємося вашими учнями!

Тож усім учням, учителям, вихователям, наставникам, батькам зичу миру, добра, благополуччя. Нехай цей навчальний рік відкриє нові горизонти й можливості, стане щасливим часом здійснення всіх планів, задумів і мрій.


З повагою, міський голова Микола Мельничук

Поділитися