15 листопада відзначається Всесвітній день вторинної переробки.      

Вторинною переробкою називають повторне використання або повернення в оборот сміття чи відходів виробництва. Зазвичай вторинній обробці піддають такі матеріали, як папір, скло, залізо, алюміній, тканини, пластик і т. п., а органічні відходи широко використовують у сільському господарстві.

Завдання вторинної обробки – вирішення проблеми обмеженості ресурсів, зниження вартості готової продукції за рахунок використання більш дешевої сировини і боротьба із забрудненням навколишнього середовища.

Відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради звертається до усіх мешканців міста взяти участь у екологічній акції присвяченій Дню вторинної переробки, яка відбудеться 14-16 листопада 2018 року.

Усі небайдужі та активні учасники отримають кошти за здачу вторинної сировини такої як папір, картон, поліетилен, скло, пластик на пункті прийому за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 1 (Старокостянтинівський  комбінат комунальних підприємств).

Пункт прийому працює згідно робочого графіку підприємства з 8.00 до 17.00 (обідня перерва з 12.00 до 13.00).

 

 

Поділитися