Розглянувши звернення Старокостянтинівської міської спілки пасажирських перевізників, з метою забезпечення стабільної прибуткової роботи перевізників та надання якісних послуг населенню, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про автомобільний транспорт» наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», виконавчий комітет міської ради пропонує встановити з 01.01.2019 року вартість проїзду у міському пасажирському транспорті (крім таксі) у розмірі 6,00 грн., для дітей шкільного віку ( на період навчального року) -3,00 грн.

Пропозиції та зауваження для врахування при прийнятті рішення в письмовому вигляді надсилати до 10.12.2018 року на адресу виконавчого комітету міської ради м. Старокостянтинів, вул. Острозького, 41, e-mail: starkonekonom@ukr.net.

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщені  на офіційному сайті виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради starkon.qov.ua у розділі «Регуляторна політика».

Поділитися