Дорогі жінки Старокостянтинова!
Любі наші матері, дружини, доньки, сестри, подруги, колеги!

 

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові й краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Пробудження природи нерозривно пов’язане з образом жінки, висока місія якої – нести в цей світ життя. Вся наша земна доля освячена маминою колисанкою, бабусиною молитвою і неповторністю жіночої вроди, чарівності, мудрості. Турботлива мати, любляча дружина, берегиня родинного вогнища, вона дарує чуйність і ніжність, красу і піднесеність, терпіння і небайдужість, виховуючи дітей, зігріваючи рідних і близьких своєю любов’ю. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто хочу подякувати всім жінкам, які сумлінною працею утверджують авторитет органів місцевого самоврядування, державної влади, підприємств й організацій, забезпечуючи виконання важливих завдань на різних напрямках роботи.

Особлива вдячність тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам. Велика шана матерям і дружинам, які ждуть чоловіків і синів з гарячого сходу, і своїм чеканням та молитвами допомагають вершитися вищій справедливості й наближають нашу перемогу. Ваша небайдужа й життєва позиція, як і повсякденна праця є справжньою запорукою миру й будучини нашого народу, відродження країни.

Вітаю зі святом усіх жінок Старокостянтинова, хто працює в структурних органах влади, хто очолює громадські організації, хто йде шляхом підприємництва, хто обраний депутатом і працює в органах місцевого самоврядування, хто дбає про охайність і благоустрій нашого міста, хто навчає і лікує, хто виробляє і вирощує, хто народжує і виховує, хто знаходиться на заслуженому відпочинку. І щиро бажаю, щоб ця весняна пора додала вам гарного настрою і доброго самопочуття. Нехай ваше життя повниться сонячним світлом, сімейним теплом, жіночим щастям та радістю. Нехай ваша щоденна праця, дорогі Берегині українського роду, буде увінчана щасливою долею ваших дітей, онуків, близьких вашому серцю людей. Здоров’я вам та вашим рідним, успіхів, миру і любові. Хай квітне ваша краса, хай не міліють джерела доброти, натхнення і мудрості. Хай збудуться всі ваші світлі мрії і надії, добрі сподівання і задуми.

З повагою, міський голова                    Микола Мельничук

 

Поділитися