Формується Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 р. № 238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов»,  та у зв’язку із введенням єдиної бази даних – Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов,  юридично - житловим відділом  виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради.
Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Перереєстрація здійснюється на підставі поданих громадянами  наступних документів:

-   довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;

- Інформаційні довідки про наявність (відсутність) права власності на нерухоме майно з Реєстру прав власності на нерухоме майно, з Державного реєстру іпотек, з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;

- копій паспортів (всіх сторінок  з примітками ) заявника та дорослих членів його сім’ї, копій свідоцтв про одруження та про народження неповнолітніх дітей;

- копії реєстраційних номерів облікових карток платників податків (ідентифікаційні номери) на всіх членів сім’ї;

- копій документів, які дають право на включення заявника у пільгову чергу.

Просимо звернути увагу, що перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, здійснюється до 31 жовтня  2019 року.

Громадяни, які не пройдуть  перереєстрацію до 31.10.2019,  не будуть внесенні до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують покращення житлових умов та буде розглянуте питання щодо їх подальшого перебування на квартирному обліку.

Повний пакет вказаних документів необхідно надати в юридично – житловий відділ виконавчого комітету міської ради (вул. Острозького, 41 приміщення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, другий поверх, кабінет 3 юридично – житловий відділ)

Дні та часи прийому: понеділок - четвер з 9.00 до 12.00, 13.00 до 17.00 п’ятниця з 9.00 до 12.00, 13.00 до 16.00.

Телефон для довідок: (03854) 3-25-23

Керуючий справами                                                                                              В.Янзюк

Поділитися