Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас з нагоди Дня Збройних Сил України.

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати оборонцем і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це – свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на варті нашої країни.

День Збройних Сил України – це також данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

Ми знаємо, що Українська армія завжди  залишатиметься національною гордістю, оборонцем територіальної цілісності й соборності нашої держави, її безпеки. У воїнів Збройних Сил України є святі слова, які глибоко й переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити Українському народові. Сила та міць Українськoї держави – у єднoсті армії та нарoду.

Боронять рідну землю від агресорів на східних кордонах й наші земляки-старокостянтинівці у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців. Залишаючись вірними присязі, військовослужбовці краю прославилися своєю мужністю та героїзмом, патріотизмом та стійкістю. Тож нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі. Завжди повертайтеся у рідні домівки живими і здоровими! Тут вас дуже чекають!

Щиро бажаю миру та спокою, здоров’я та злагоди вашим родинам. Зичу вам мужності, витримки та незламної волі! Твердо вірю – ваші відвага та сила здатні подолати будь-які перешкоди!

Слава Україні! Слава її героям!

З повагою,
міський голова м.Старокостянтинів                                    Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися